PERSONLIG TRÄNING

Vill du börja träna för första gången eller kanske har du ett mål du vill uppnå? Viktuppgång/nedgång? Eller du kanske vill få lite ny motivation för att driva träningen framåt? Eller har du kanske skador som gör att du inte vet vad du kan/ska träna?Oavsett vad du vill, så kan jag hjälpa dig på vägen.

Innan vi träffas kommer jag bland annat vilja veta vad du har för mål med träningen, om det finns några skador/sjukdomar som kan begränsa dig, vad du har för träningsbakgrund och hur mycket tid du vill lägga på din träning.

Efter det träffas vi på Gymmet Kiruna under bemannde tider och kör träningspass som är anpassade efter dig och dina förutsättningar. Om du väljer 5 eller 10 timmar, planerar vi ut dina pass tillsammans, så att det ska passa dig.

Du behöver inte ha ett eget träningskort på Gymmet Kiruna när du kör PT-pass med mig.

.

PERSONLIGT TRÄNINGSPROGRAM

Du kanske redan tränar eller vill ha ett träningsprogram du kan följa under en tid. Eller så kanske du vill kombinera att träna på gym och att träna hemma, för att passa din vardag. Oavsett vad du vill, får du ett program skrivet efter dina mål och förutsättningar. 

När du väljer ett personligt träningsprogram kommer jag bland annat vilja veta vad du kommer ha för utrustning att tillgå, vad du har för mål med träningen, om det finns skador som kan begränsa dig och hur många pass du vill köra varje vecka.

Jag skriver sedan ett individanpassat program som du får träna efter. Under tiden du kör träningsprogrammet, kan du fritt höra av dig med frågor och funderingar.

Träningsprogrammet går även att kombinera med ett/flera PT-pass, där vi träffas och går igenom en del av övningarna som finns med i ditt träningsprogram, innan du kör igång med dina 6 veckor på egen hand.

Tveka inte att höra av dig om du har ett annat önskemål eller några funderingar.

PRISLISTA

1 PT-TIMME


600 kr

5 PT-TIMME


2700 kr

10 PT-TIMME


4800 kr

TRÄNINGSPROGRAM

6 veckor träningsprogram anpassat efter dig

600 kr

TRÄNINGSPROGRAM + 1 PT-TIMME

6 veckors träningsprogram med en genomgång av utvalda övningar inför programstart.

1100 kr

TRÄNINGSPROGRAM + 3 PT-TIMMAR

3 PT-pass, där vi går igenom övningar som passar dig. Innan du får köra igång med ditt 6 veckors träningsprogram på egen hand.

2300 kr

PRESENTKORT


Valfri summa

TRÄNINGSDAGBOK

Med en träningsdagbok blir det lättare att se utveckligen av din träning och du kan hålla koll på vikter/set/reps m.m. Anpassad för styrketräning och rymmer 200 träningspass.

95 kr